Mandag den 7. april samlede HORESTA aktører fra hele restaurationsbranchen til Restaurant Insights 2025 i Kilden i haven på en solbeskinnet dag i Tivoli.

Dagen bød på stærke oplæg, aktuelle perspektiver og rig mulighed for at netværke med kolleger fra hele landet – alt sammen i smukke omgivelser midt i det nyåbnede sommer-Tivoli.


På programmet var alt fra makroøkonomiske tendenser og bæredygtighed til digitalisering og fremtidens gæsteoplevelser. HORESTAs cheføkonom Jonas Kjær indledte med en brancheopdatering, hvorefter blandt andre Dorte Juhl Østergaard fra LOCA og repræsentanter fra OnlinePOS delte deres indsigter.

Nordeas cheføkonom Helge J. Pedersen satte også scenen med sit blik på dansk økonomi og dens betydning for restaurantmarkedet. Dette i de dage hvor bølgerne senest er gået allerhøjest på de finansielle markeder. 

"Vi er glade for, at så mange prioriterede at være med. Det har været en udbytterig dag, hvor deltagerne både fik ny viden og havde god tid til at udveksle erfaringer med andre i branchen," siger Jeppe Møller-Herskind, konstitueret adm. direktør i HORESTA.

Et branchefællesskab i en ekstraordinær tid
Restaurant Insights 2025 fandt sted i en tid, hvor både forbrugere og virksomheder skal navigere i et forandret verdensbillede præget af inflation, global usikkerhed og geopolitiske forandringer. Netop derfor er det afgørende med fora, hvor branchen kan mødes, hente inspiration og stå stærkere sammen.

HORESTA takker alle oplægsholdere og deltagere for at bidrage til en engageret, spændende og inspirationsrig dag. Den 13. maj og 2. juni samler vi hotelbranchen til Hotel Insights 2025, hvor det danske hotelmarked er i fokus. 

Læs mere om Hotel Insights 2025 her

Ny rekord: 17 mio. hotelovernatninger i Region Hovedstaden

Aldrig før har så mange turister tilbragt natten på hoteller i og omkring København. Både luksus og lavpristilbud mærker væksten, og byen nyder godt af uventet international branding. HORESTA satte ord på overnatningsrekorden i TV 2 Kosmopol.

Mangel på arbejdskraft bremser vækst i turismen

Rekrutteringsproblemer for kokke og tjenere skaber store udfordringer for branchens drift og udvikling. HORESTA efterlyser politisk handling for at sikre adgang til kvalificeret arbejdskraft.

Log ind