Se med på HORESTA Play herunder, hvor vi interviewer Sebastian Holberg Svendsgaard og holdcoach Ronni Mortensen fra Geranium.
Her deler de deres oplevelser fra konkurrencen, glæden over podiepladsen, og sætter ord på, hvad det kræver at nå til toppen af den gastronomiske verdenselite.
Med sølvmedaljen cementerer Danmark sin position som en af verdens førende gastronomiske nationer. Resultatet vidner om hårdt arbejde, talent og en stærk holdindsats – og lover godt for fremtidens danske Bocuse d’Or-deltagere.
Endnu engang stort tillykke!

Sebastian og holdet bliver lykønsket af sponsorer, branchefolk, politikere m.fl. på Hotel- og Restaurantsskolen i Valby.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Arp-Hansen Hotel Group sætter omsætningsrekord i 2024
02-05-2025
-
Hotel Fjordgaarden vender udviklingen med millionoverskud
02-05-2025
-
Dansk hotelkæde: Driftsdirektører får nye roller
02-05-2025
-
Stjernekok fra Søllerød Kro med i kulinarisk topmøde på Bornholm
02-05-2025
-
VisitDenmark undersøger Greenpeace-kampagne for brud på ophavsret
02-05-2025
-
Fødevarepriser stiger igen
02-05-2025
-
Billund Lufthavn mærker Ryanairs farvel med stor passagernedgang
02-05-2025
-
Årets dygtigste håndværkere hædres på Københavns Rådhus
02-05-2025