HORESTA afholder webinar torsdag den 3. april kl. 10-11, hvor vi sætter fokus på de nye regler for unges fritidsarbejde i restaurationsbranchen.
Beskæftigelsesministeriet har vedtaget ændringerne med virkning fra 1. januar med tæt sparring fra en række brancheorganisationer – herunder især HORESTA. Arbejdstilsynet har sidenhen præciseret et udpluk af reglerne.
I korte træk betyder ændringen bl.a., at 13-15-årige med skolepligt må udføre flere arbejdsopgaver, herunder lettere rengøring, oprydning, opvask og tilberedning af mad. Derudover får de adgang til flere maskiner, som Arbejdstilsynet vil præcisere i en kommende vejledning – et arbejde, som HORESTA følger tæt.
På dette webinar gennemgår Vivi Nedergaard Lambert, arbejdsmiljøchef i HORESTA, reglerne for unges arbejdsopgaver, hvilke maskiner de må betjene, samt de gældende arbejdstidsbestemmelser. Det giver jer som virksomheder muligheder for at anvende de nye regler mest optimalt.
Arrangementet tager udgangspunkt i Arbejdsmiljøloven og er relevant for alle, der beskæftiger unge i branchen. Medlemmer har mulighed for at indsende spørgsmål på forhånd. Webinaret er gratis for HORESTA-medlemmer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Arp-Hansen Hotel Group sætter omsætningsrekord i 2024
02-05-2025
-
Hotel Fjordgaarden vender udviklingen med millionoverskud
02-05-2025
-
Dansk hotelkæde: Driftsdirektører får nye roller
02-05-2025
-
Stjernekok fra Søllerød Kro med i kulinarisk topmøde på Bornholm
02-05-2025
-
VisitDenmark undersøger Greenpeace-kampagne for brud på ophavsret
02-05-2025
-
Fødevarepriser stiger igen
02-05-2025
-
Billund Lufthavn mærker Ryanairs farvel med stor passagernedgang
02-05-2025
-
Årets dygtigste håndværkere hædres på Københavns Rådhus
02-05-2025