Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danish Crown har indgået en flerårig aftale med McDonald’s om at levere burgerbøffer til kædens restauranter i Danmark og resten af Norden. Aftalen betyder, at der skal etableres en ny produktion i Vejen, hvor 30 medarbejdere får til opgave at fremstille bøfferne.
Dertil kommer 60-70 nye stillinger på kreaturslagteriet i Holsted, hvor oksekødet til bøfferne skal skæres.
Koncernchef Niels Ulrich Duedahl kalder aftalen et synligt bevis på, at Danish Crown som landmandsejet producent kan tilbyde den forsyningssikkerhed og kvalitet, som partnere som McDonald’s efterspørger. Produktionen forventes at være klar i sommeren 2026, og burgerkæden ser frem til at bruge dansk oksekød i deres produkter.
Fabrikken i Vejen flytter ind i eksisterende lokaler, som gennemrenoveres over de kommende ni måneder. Det markerer et kursskifte for Danish Crown, der de seneste år har været præget af nedlukninger, men nu styrker sin tilstedeværelse i Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flammen holder kursen trods øget konkurrence
30-09-2025
-
HORESTA kommenterer Arena Næstved-sagen i DR P4
30-09-2025
-
Aalborg sætter 83 mio. kr. af til kandidatur om kulturhovedstad i 2032
30-09-2025
-
Nyt direktørskifte hos Hotel Saxkjøbing
30-09-2025
-
Statens overtagelse af Københavns Lufthavne er nu gennemført
30-09-2025
-
Tivoli fejrer 20 år med Halloween
30-09-2025
-
Nyhed fra Billund Lufthavn kan styrke Vestdanmarks turisme
30-09-2025
-
Naturfænomen skaber historisk travlhed i Ribe
30-09-2025
-
Franske topkokke advarer Macron efter længere tid gastronomisk krise
30-09-2025