Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sticks’n’Sushi åbner i november sin første restaurant i Skotland. Ifølge direktør Andreas Karlsson er udvidelsen en del af en langsigtet strategi, hvor vækst prioriteres over kortsigtet profit.
I 2024 steg kædens samlede omsætning fra 810 mio. kr. til 868 mio. kr., mens driften i Danmark gik fra underskud til overskud. Den britiske del har haft udfordringer, men er på vej tilbage.
Karlsson mener, at markedet har nået bunden, og at stærke koncepter med fokus på kvalitet vil klare sig trods økonomisk pres på gæsterne.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Flammen holder kursen trods øget konkurrence
30-09-2025
-
HORESTA kommenterer Arena Næstved-sagen i DR P4
30-09-2025
-
Aalborg sætter 83 mio. kr. af til kandidatur om kulturhovedstad i 2032
30-09-2025
-
Nyt direktørskifte hos Hotel Saxkjøbing
30-09-2025
-
Statens overtagelse af Københavns Lufthavne er nu gennemført
30-09-2025
-
Tivoli fejrer 20 år med Halloween
30-09-2025
-
Nyhed fra Billund Lufthavn kan styrke Vestdanmarks turisme
30-09-2025
-
Naturfænomen skaber historisk travlhed i Ribe
30-09-2025
-
Franske topkokke advarer Macron efter længere tid gastronomisk krise
30-09-2025