Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Michelin-restauranten Gastromé har netop fremlagt et underskud på 1,5 mio. kr. for regnskabsåret 2024 – en forbedring på 600.000 kr. i forhold til året før. Det skriver Århus Stiftstidende.
Ifølge medejer og bestyrelsesformand Klaus Valeur Leffers følger udviklingen dog den planlagte strategi. Restauranten, der i 2022 flyttede fra Aarhus C til nye omgivelser i Risskov, har netop gennemført en kapitalforhøjelse på 3 mio. kr. og ansat Nanna Panduro som CEO.
Med opbakning fra ejerkredsen og en ny driftsmodel fordelt over hele ugen, forventes Gastromé at opnå balance i indeværende år. Samtidig glæder restauranten sig over at have beholdt sin Michelinstjerne for 11. år i træk.
Læs hele historien på stiften.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Rekordtravl dag venter i Københavns Lufthavn
26-06-2025
-
Tidligere politistation bliver nyt hotel i 2027
26-06-2025
-
Madklubben lancerer ny øl i samarbejde med Jacobsen
26-06-2025
-
Restauranter i nødråb: Wolt gør det svært at drive virksomhed
26-06-2025
-
Mindre nedgang for Old Irish Pub under nyt ejerskab
26-06-2025
-
Et af landets ældste hoteller skifter direktør
26-06-2025
-
Aalborg vinder stor konferenceaftale
26-06-2025