Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Emma Nørbygaard står bag en af de mest bemærkelsesværdige restaurantåbninger sidste år. Det skriver Berlingske.

I en meget ung alder har Emma Nørbygaard sammen med sin partner, Nicky Arentsen, realiseret deres drøm om at skabe en fine dining-restaurant, der ligger i et 280 år gammelt krudthus på Holmen i København. Og kun 81 dage efter at de havde slået dørene op, modtog Restaurant Aure en Michelin-stjerne.

Drømmen blev realiseret for egne midler, og allerede i det første regnskabsår har restauranten opnået et millionoverskud ifølge nomineringen.

Læs hele historien på berlingske.dk

HORESTA: Danmark styrker sin position som gastronomisk supermagt

Danmark udbyggede sin position som gastronomisk stormagt, da Michelin i aften tildelte dansk gastronomi otte nye stjerner, så vi nu har 52 stjerner fordelt på 38 restauranter. Bag succesen står en hel branche, der gennem to årtier har arbejdet kompromisløst med talentudvikling, kvalitet og innovation.

Log ind