Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ribe Østersfestival løber af stablen for første gang den 7.-8. marts 2025.

Festivalen skal skabe større interesse for østers og markedsføre området som en gastronomisk destination.

Hans Peter Folmann, direktør i Destination Vadehavskysten, ser festivalen som en mulighed for at tiltrække gæster uden for højsæsonen og fremhæver, at initiativet kan gavne både byen og regionens øvrige attraktioner.

Lokale aktører som Vadehavscentret og Hotel Dagmar støtter projektet og ser stort potentiale i at udvikle festivalen til en årligt tilbagevendende begivenhed.

 Læs hele historien på Turisme24 (kræver login)

Naturfænomen skaber historisk travlhed i Ribe

Vadehavscentret oplever rekordefterspørgsel og styrker samarbejdet med lokale aktører. Pakkeløsninger med overnatning og guidede ture tiltrækker både danske og udenlandske gæster.

Tilmeldingen til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er åben!

Nu løftes sløret! Konkurrencematerialet til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er offentliggjort, og tilmeldingen er åben. Hvem løber med titlerne som Danmarks dygtigste kok og tjener? Det afgøres, når semifinalerne brager løs i november 2025, og det hele afgøres i den store finale i marts 2026.

Log ind